A. A jelen Felhasználási feltételek, valamint az itt hivatkozott bármely más dokumentum, meghatározza azokat a felhasználási feltételeket, amelyek alapján Ön használhatja ezt a weboldalt, az echorecording.com-ot (“Weboldalunk”). Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket a Felhasználási feltételeket, és győződjön meg arról, hogy megértette azokat. A jelen Felhasználási feltételek betartására és betartására vonatkozó beleegyezése a Weboldalunk első használatakor jön létre. Ha nem ért egyet a jelen Felhasználási feltételek betartásával és betartásával, akkor azonnal fel kell hagynia a Webhelyünk használatával. A jelen Felhasználási feltételek nem vonatkoznak a Webhelyünkön leadott megrendelésekre. További információkért kérjük, olvassa el a Főbb Feltételeinket.

B. Bár Webhelyünk nem kizárólag az Magyarországon élő ügyfeleknek szól, nem vállalunk garanciát arra, hogy Webhelyünk vagy szolgáltatásaink megfelelnek az Magyarországtól eltérő országok szabályozási rendszerének és helyi törvényeinek.

 

1. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK ÉS ÉRTELMEZÉSEK

1.1 A jelen Felhasználási Feltételekben a következő kifejezések a következő jelentéssel bírnak, hacsak a szövegkörnyezet másként nem rendelkezik:

“Tartalom”: minden olyan szöveg, kép, hang, videó, szkript, kód, szoftver, adatbázis és bármely más, számítógépen tárolható információ, amely a Webhelyünkön megjelenik vagy annak részét képezi;
“Harmadik fél hirdetése”: a Webhelyünkön megjelenő, harmadik felek által biztosított hirdetések;
“Harmadik fél hirdető”: a Weboldalunkon megjelenő harmadik fél hirdetésekért felelős fél;
“Felhasználó “a Weboldalunk felhasználóját jelenti;
“Felhasználói tartalom”: a Felhasználó által a Webhelyünkhöz hozzáadott bármely tartalom;
“Mi/Miénk/ “az Echo Hangstúdió (Kiss Gábor E.V.), a Magyarországon az 52855935-ös Nyilvántartási számmal bejegyzett vállalkozás.  Bejegyzett székhelyünk a 1067 Budapest, Csengery utca 61. szám alatt található.

 

2. RÓLUNK SZÓLÓ INFORMÁCIÓK

2.1 Az echorecording.com szolgáltatást a Kiss Gábor EV., egy Magyarországon bejegyzett, 52855935 cégszámmal rendelkező társaság nyújtja.  Bejegyzett székhelyünk a 1067 Budapest, Csengery utca 61. szám alatt található.
2.2 Ön kapcsolatba léphet velünk az alábbi elérhetőségeken:
írásban a fenti címünkre;
a [email protected] e-mail címen,
a kapcsolatfelvételi oldalunkon keresztül.
2.3 Adószámunk a 69210068-1-42.
 

3. HOZZÁFÉRÉS A HONLAPUNKHOZ

3.1 A Honlapunkhoz való hozzáférés ingyenes.
3.2 Az Ön felelőssége, hogy minden szükséges intézkedést megtegyen a Honlapunkhoz való hozzáférés érdekében.
3.3 A Webhelyünkhöz való hozzáférés “ahogy van” és “ahogy rendelkezésre áll” alapon történik. Bármikor és előzetes értesítés nélkül megváltoztathatjuk, felfüggeszthetjük vagy megszüntethetjük a Webhelyünket (vagy annak bármely részét). A jelen Felhasználási feltételek és a Főbb feltételeink további részeire is figyelemmel, semmilyen módon nem vállalunk felelősséget Önnel szemben, ha a Webhelyünk (vagy annak bármely része) bármikor és bármilyen időtartamra nem elérhető.
 

4. SZELLEMI TULAJDONJOGOK ÉS AZ OLDALUNK HASZNÁLATA

4.1 A Felhasználói Tartalom kivételével a Webhelyünkön található összes Tartalom, valamint az adott Tartalomhoz fűződő szerzői és egyéb szellemi tulajdonjogok – hacsak nem jelezzük kifejezetten másként – a mi tulajdonunkban vannak, vagy a mi engedélyünkkel kerültek felhasználásra. Minden Tartalom, beleértve a Felhasználói Tartalmat is, az alkalmazandó magyar és nemzetközi szellemi tulajdonjogok és szerződések által védett.
4.2 Az 4.3. alpontra is figyelemmel Ön nem reprodukálhatja, másolhatja, terjesztheti, értékesítheti, bérbe adhatja, továbbadhatja, licencbe adhatja, tárolhatja vagy bármilyen más módon újra felhasználhatja a Weboldalunkon található Tartalmat (beleértve a Felhasználói Tartalmat is), kivéve, ha erre kifejezett írásbeli engedélyt kap tőlünk vagy az érintett Felhasználótól.
4.3 Ön jogosult:
4.3.1 hozzáférhet, megtekintheti és használhatja Webhelyünket bármilyen webböngészőben (beleértve, de nem kizárólagosan az alkalmazáson belüli webböngészőket);
4.3.2 letölteni Webhelyünket (vagy annak bármely részét) gyorsítótárazásra;
4.3.3 kinyomtatni egy példányt a Weboldalunk bármely oldaláról;
4.3.4 a Webhelyünk oldalainak kivonatainak letöltése; és
4.3.5 a Weboldalunk oldalainak elmentése későbbi és/vagy offline megtekintés céljából.
4.4 Bármely tartalom (beleértve a Felhasználói tartalmat is) újrafelhasználásakor mindig el kell ismerni a tartalom tulajdonosát és szerzőjét.
4.5 Ön nem használhat fel semmilyen, a Webhelyünkről kinyomtatott, elmentett vagy letöltött Tartalmat (beleértve a Felhasználói Tartalmat is) kereskedelmi célokra anélkül, hogy előzetesen ne szerezne engedélyt tőlünk (vagy engedélyezőinktől, illetve adott esetben az adott Felhasználótól) erre vonatkozóan. Ez nem tiltja a Honlapunk általános célú normál elérését, megtekintését és használatát, akár üzleti felhasználók, akár fogyasztók számára.
 

5. FELHASZNÁLÓI TARTALOM

5.1 A Honlapunkon található felhasználói tartalom magában foglalja (de nem kizárólagosan) a véleményeket és visszajelzéseket.  A kétségek elkerülése végett, a jelen Weboldal Felhasználói Szabályzatban említett Felhasználói Tartalom nem foglalja magában a közvetlenül hozzánk benyújtott anyagokat vagy felvételeket, amennyiben Ön a szolgáltatásunkat kérte.
5.2 Ön elfogadja, hogy kizárólag Ön felel a Felhasználói Tartalmáért. Konkrétan, Ön beleegyezik, kijelenti és garantálja, hogy Ön jogosult a Felhasználói Tartalom benyújtására, és hogy az megfelel az Elfogadható Felhasználási Szabályzatunknak.
5.3 Ön elfogadja, hogy felelősséggel tartozik nekünk, és a törvény által megengedett legteljesebb mértékben kártalanít minket a 6.2. alpontban megadott garanciák megszegéséért. Ön felel minden veszteségért vagy kárért, amelyet az ilyen szerződésszegés következtében elszenvedünk.
5.4 Az Ön (vagy adott esetben a szóban forgó Tartalom tulajdonában lévő licencadói) megtartják az Ön által a Webhelyünkre beküldött Felhasználói Tartalom tulajdonjogát, valamint az adott Felhasználói Tartalomhoz fűződő valamennyi szellemi tulajdonjogot. A Felhasználói tartalom Webhelyünkre történő beküldésével Ön feltétel nélküli, nem kizárólagos, teljes mértékben átruházható, jogdíjmentes, örökös, világméretű engedélyt ad nekünk a Felhasználói tartalom használatára, tárolására, archiválására, szindikálására, közzétételére, továbbítására, adaptálására, szerkesztésére, sokszorosítására, terjesztésére, származékos művek készítésére, megjelenítésére, előadására és allicencbe adására Webhelyünk üzemeltetése és népszerűsítése céljából.
5.5 Az összes Felhasználói tartalom eltávolítása érdekében kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Saját belátásunk szerint ésszerű erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy a Felhasználói Tartalmat eltávolítsuk a Webhelyünkről. A Felhasználói tartalom eltávolítása egyben visszavonja a nekünk az 5.4. alpont szerint az adott Felhasználói tartalom használatára megadott engedélyt is. Felhívjuk figyelmét, hogy előfordulhat, hogy a felhasználói tartalom gyorsítótárazása vagy az arra való hivatkozás nem lesz azonnal elérhető (vagy egyáltalán nem lesz elérhető, ha ez a mi ésszerű ellenőrzésünkön kívül esik).
5.6 Visszautasíthatunk, átminősíthetünk vagy eltávolíthatunk bármilyen Felhasználói Tartalmat a Webhelyünkről, amennyiben az sérti az Elfogadható használatra vonatkozó szabályzatunkat, vagy ha harmadik féltől panaszt kapunk vele kapcsolatban, és a panaszra válaszul úgy döntünk, hogy azt el kell távolítani. Ha az Ön Felhasználói Tartalmát eltávolítjuk, Önt írásban értesítjük az eltávolításról és annak okairól.
 

6. AZ OLDALUNKRA MUTATÓ LINKEK

6.1 Ön hivatkozhat a Webhelyünkre, feltéve, hogy:
6.1.1 ezt tisztességes és törvényes módon teszi;
6.1.2 nem teszi ezt olyan módon, amely a mi részünkről bármiféle társulást, jóváhagyást vagy jóváhagyást sugall, holott ilyen nem létezik;
6.1.3 nem használja a Webhelyünkön megjelenő logókat vagy védjegyeket a mi kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül; és
6.1.4 nem teszi ezt olyan módon, amelynek célja a hírnevünk megsértése vagy tisztességtelen kihasználása.
6.2 Ön nem linkelhet a Weboldalunk kezdőlapján kívül más oldalra.  Más oldalakra való hivatkozás (ún. “mélylinkelés”) csak a mi kifejezett írásbeli engedélyünkkel lehetséges.
6.3 Honlapunk más weboldalakon történő bekeretezése vagy beágyazása kifejezett írásbeli engedélyünket igényli.
6.4 Ön nem hivatkozhat a Weboldalunkra olyan más oldalról, ahol az adott oldal fő tartalma (azaz az oldal elsődleges célja és tartalma, nem pedig más felhasználók kommentjei vagy hasonlók) olyan anyagot tartalmaz, amely:
6.4.1 szexuális tartalmú;
6.4.2 obszcén, szándékosan sértő, gyűlöletkeltő vagy más módon uszító;
6.4.3 erőszakot népszerűsít;
6.4.4 bármilyen jogellenes tevékenységet népszerűsít vagy segít hozzá;
6.4.5 bármely személyt, csoportot vagy személyek bármely osztályát, faját, nemét, vallását, nemzetiségét, fogyatékosságát, szexuális irányultságát vagy korát hátrányosan megkülönbözteti vagy bármilyen módon rágalmazza;
6.4.6 célja vagy más módon alkalmas arra, hogy egy másik személyt megfenyegessen, zaklasson, bosszantson, riasszon, kellemetlenséget okozzon, felzaklasson vagy zavarba hozzon;
6.4.7 más személy megtévesztésére irányul vagy más módon alkalmas;
6.4.8 célja vagy más módon valószínűsíthetően sérti (vagy azzal fenyeget) egy másik személy magánéletét;
6.4.9 félrevezető módon megszemélyesít egy személyt, vagy más módon félrevezető módon, megtévesztésre alkalmas módon adja meg egy adott személy személyazonosságát vagy hovatartozását (a nyilvánvaló paródiák nem tartoznak e meghatározás alá, feltéve, hogy nem tartoznak e 6.4. alpont egyéb rendelkezései alá);
6.4.10 bármilyen formájú hozzánk való tartozást sugall, holott ilyen nem létezik;
6.4.11 bármely más fél szellemi tulajdonjogát (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogokat, védjegyeket, szabadalmakat és adatbázis-jogokat) sérti, vagy azok megsértésében közreműködik; vagy
6.4.12 harmadik féllel szemben fennálló jogi kötelezettség megsértésével történik, beleértve, de nem kizárólagosan, a szerződéses kötelezettségeket és a bizalmi kötelezettségeket.

7. MÁS OLDALAKRA MUTATÓ LINKEK

7.1 A Weboldalunkon más oldalakra mutató linkek szerepelhetnek. Hacsak kifejezetten nem jelezzük, ezek az oldalak nem állnak a mi ellenőrzésünk alatt. Nem vállalunk és nem vállalunk felelősséget vagy felelősséget a harmadik fél webhelyeinek tartalmáért. A más oldalakra mutató linkek elhelyezése a Weboldalunkon csak tájékoztatásul szolgál, és nem jelenti maguknak az oldalaknak vagy az azokat üzemeltető személyeknek a jóváhagyását.
7.2 Lehetséges, hogy olyan, a tulajdonunkban lévő más webhelyekre mutató linkeket adunk meg, ahol Ön árukat és szolgáltatásokat vásárolhat.  Ezekre az oldalakra a saját felhasználási feltételeik, valamint az adott áruk és szolgáltatások megvásárlására vonatkozó feltételek vonatkoznak.

8. HARMADIK FÉL REKLÁMJA

8.1 Előfordulhat, hogy harmadik féltől származó hirdetéseket jelenítünk meg a Weboldalunkon.
8.2 Ön beleegyezik, hogy nem próbálja meg eltávolítani vagy elrejteni a Harmadik fél reklámját HTML/CSS segítségével vagy bármilyen más módszerrel.
8.3 Nem vagyunk felelősek a Webhelyünkön megjelenő harmadik féltől származó reklámokért. Minden egyes Harmadik Fél Hirdető felelős a saját Harmadik Fél Hirdetése tartalmáért. Nem vállalunk felelősséget a Webhelyünkön található harmadik fél hirdetéseiért, beleértve, de nem kizárólagosan, az esetleges hibákat, pontatlanságokat vagy kihagyásokat.
 

9. KIZÁRÓ NYILATKOZATOK ÉS JOGI ESETEK

9.1 A Weboldalunkon semmi sem minősül olyan tanácsadásnak, amelyre támaszkodnia kellene. A Weboldalunkon található információk és egyéb anyagok kizárólag általános tájékoztatás céljából kerülnek közzétételre.
9.2 Ésszerű erőfeszítéseket teszünk annak érdekében, hogy a Webhelyünkön található Tartalmunk teljes, pontos és naprakész legyen. Nem vállalunk azonban semmilyen (kifejezett vagy hallgatólagos) garanciát, szavatosságot vagy garanciát arra vonatkozóan, hogy a Tartalom teljes, pontos vagy naprakész, és nem rendelkezünk ellenőrzéssel, illetve nem vállalunk felelősséget a Felhasználók által a Honlapunkon elhelyezett információkért.
9.3 Nem vállalunk felelősséget a Felhasználói Tartalmak tartalmáért vagy pontosságáért, sem a Felhasználói Tartalmakban kifejezett véleményekért, nézetekért vagy értékekért. Az ilyen vélemények, nézetek vagy értékek az adott Felhasználó sajátjai, és semmilyen módon nem tükrözik a mi véleményünket, nézeteinket vagy értékeinket.

10. FELELŐSSÉGÜNK

10.1 Felhívjuk figyelmét, hogy a jelen 10. pont rendelkezései a Fő Feltételeink hatálya alá tartoznak.  Ezeket akkor bocsátjuk az Ön rendelkezésére, ha számlát igényel, vagy ha megrendeli szolgáltatásainkat.
10.2 A törvény által megengedett legteljesebb mértékben nem vállalunk felelősséget egyetlen Felhasználóval szemben sem a Weboldalunk használatából (vagy használatának lehetetlenségéből), illetve a Weboldalunkon található bármely Tartalom (beleértve a Felhasználói Tartalmat is) tartalmából, használatából vagy az arra való támaszkodásból eredő vagy azzal összefüggésben keletkező bármilyen veszteségért vagy kárért, akár előre látható, akár nem, szerződéses, deliktuális (beleértve a gondatlanságot is), törvényes kötelezettség megszegéséért vagy más módon.
10.3 A törvény által megengedett legteljesebb mértékben kizárunk minden olyan (kifejezett vagy hallgatólagos) kijelentést, szavatosságot és garanciát, amely a Webhelyünkre vagy a Webhelyünkön található bármely tartalomra (beleértve a Felhasználói tartalmat is) vonatkozik.
10.4 Ha Ön egy vállalkozás (azaz olyan Felhasználó, aki a Webhelyünket üzleti tevékenység keretében és/vagy kereskedelmi célból használja), nem vállalunk felelősséget a nyereség, az értékesítés, az üzlet vagy a bevétel elvesztéséért; az üzleti lehetőségek, a jó hírnév vagy a jó hírnév elvesztéséért; a várt megtakarítások elvesztéséért; az üzletmenet megszakításáért; vagy bármilyen közvetett vagy következményes veszteségért vagy kárért.
10.5 Minden ésszerű szakértelemmel és gondossággal biztosítjuk, hogy a Webhelyünk vírusoktól és egyéb rosszindulatú programoktól mentes legyen. A 10.2. alpontra is figyelemmel azonban nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely vírus vagy más rosszindulatú szoftver, elosztott szolgáltatásmegtagadási támadás vagy más káros anyag vagy esemény miatt következik be, amely hátrányosan érintheti az Ön hardverét, szoftverét, adatait vagy más anyagát, és amely a Webhelyünk vagy a Webhelyünkön hivatkozott bármely más webhely használatának eredményeként következik be.
10.6 Nem vállalunk és nem vállalunk felelősséget a Webhelyünk külső okokból eredő megszakításaiból vagy nem elérhetőségéből adódóan, beleértve, de nem kizárólagosan az internetszolgáltató berendezéseinek meghibásodását, a hosztberendezések meghibásodását, a kommunikációs hálózat meghibásodását, természeti eseményeket, háborús cselekményeket vagy jogi korlátozásokat és cenzúrát.
 

11. VÍRUSOK, ROSSZINDULATÚ PROGRAMOK ÉS BIZTONSÁG

11.1 Minden ésszerű szakértelemmel és gondossággal biztosítjuk, hogy a Webhelyünk biztonságos és vírusoktól és egyéb rosszindulatú programoktól mentes legyen, beleértve, de nem kizárólagosan, a Felhasználók által feltöltött összes Felhasználói tartalom vírusok és rosszindulatú programok szempontjából történő átvizsgálását a feltöltéskor. Nem garantáljuk azonban, hogy a Webhelyünk biztonságos vagy vírusoktól és egyéb rosszindulatú programoktól mentes, és nem vállalunk felelősséget ezekért, amint azt a 11.5. alpont részletezi, a 10.2. alpontra is figyelemmel.
11.2 Ön felelős azért, hogy megvédje hardverét, szoftverét, adatait és egyéb anyagait a vírusoktól, rosszindulatú szoftverektől és egyéb internetes biztonsági kockázatoktól.
11.3 Ön nem juttathat szándékosan vírusokat vagy más rosszindulatú szoftvereket, illetve más rosszindulatú vagy technológiailag káros anyagot sem a Weboldalunkra, sem azon keresztül.
11.4 Ön nem kísérelhet meg jogosulatlan hozzáférést szerezni a Webhelyünk bármely részéhez, a Webhelyünket tároló szerverhez, vagy bármely más, a Webhelyünkhöz kapcsolódó szerverhez, számítógéphez vagy adatbázishoz.
11.5 Nem támadhatja Honlapunkat szolgáltatásmegtagadási támadással, elosztott szolgáltatásmegtagadási támadással vagy bármilyen más módon.
 

12. ELFOGADHATÓ HASZNÁLATI SZABÁLYZAT

12.1 Ön csak olyan módon használhatja a Webhelyünket, amely jogszerű és megfelel a jelen 12. pont rendelkezéseinek. Konkrétan:
12.1.1 Önnek biztosítania kell, hogy teljes mértékben megfeleljen minden helyi, nemzeti vagy nemzetközi törvénynek és/vagy előírásnak
12.1.2 nem használhatja a Webhelyünket semmilyen módon vagy célra, amely jogellenes vagy megtévesztő
12.1.3 nem használhatja a Webhelyünket olyan adatok tudatos küldésére, feltöltésére vagy bármilyen más módon történő továbbítására, amelyek bármilyen vírust vagy más rosszindulatú programot, vagy bármilyen más, a számítógépes hardver, szoftver vagy adatok bármilyen jellegű káros befolyásolására szolgáló kódot tartalmaznak; és
12.1.4 nem használhatja a Webhelyünket olyan módon vagy olyan célra, amelynek célja, hogy bármilyen módon kárt okozzon bármely személynek vagy személyeknek.
12.2 Honlapunk használata során Ön nem kommunikálhat, illetve nem tehet semmi olyat, ami:
12.2.1 szexuálisan sértő;
12.2.2 obszcén, szándékosan sértő, gyűlöletkeltő vagy más módon uszító;
12.2.3 erőszakot népszerűsít;
12.2.4 a jogellenes tevékenység bármely formáját népszerűsíti vagy segíti;
12.2.5 diszkriminatív vagy bármilyen módon rágalmazó bármely személyt, csoportot vagy személyek bármely osztályát, faját, nemét, vallását, nemzetiségét, fogyatékosságát, szexuális irányultságát vagy korát illetően;
12.2.6 célja vagy más módon alkalmas arra, hogy egy másik személyt fenyegessen, zaklasson, bosszantson, riasszon, kellemetlenséget okozzon, felzaklasson vagy zavarba hozzon;
12.2.7 célja vagy egyébként alkalmas arra, hogy megtévesszen;
12.2.8 célja vagy egyébként valószínűsíthetően sérti (vagy azzal fenyeget) egy másik személy magánélethez való jogát, vagy egyébként olyan módon használja fel személyes adatait, amelyhez Ön nem jogosult;
12.2.9 megtévesztő módon megszemélyesít egy személyt, vagy más módon félrevezető módon adja meg az Ön személyazonosságát vagy hovatartozását (a nyilvánvaló paródiák nem tartoznak e meghatározás alá, feltéve, hogy nem esnek a jelen 13.2. alpont egyéb rendelkezéseinek hatálya alá);
12.2.10 bármilyen formában sugallja a hozzánk való tartozást, holott az nem létezik;
12.2.11 bármely más fél szellemi tulajdonjogát (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogokat, védjegyeket, szabadalmakat és adatbázis-jogokat) sérti, vagy azok megsértésében közreműködik; vagy
12.2.12 megsérti a harmadik féllel szemben fennálló bármely jogi kötelezettséget, beleértve, de nem kizárólagosan a szerződéses kötelezettségeket és a bizalmi kötelezettségeket.
12.3 Fenntartjuk a jogot, hogy felfüggesszük vagy megszüntessük az Ön hozzáférését a Webhelyünkhöz, ha Ön jelentősen megsérti a jelen 13. pont rendelkezéseit vagy a jelen Felhasználási feltételek bármely más rendelkezését. További intézkedéseink lehetnek többek között a következők:
12.3.1 az Ön felhasználói tartalmának eltávolítása a Webhelyünkről;
12.3.2 írásbeli figyelmeztetés kiadása Önnek;
12.3.3 jogi eljárást indítunk Ön ellen az Ön által elkövetett jogsértésből eredő valamennyi releváns költség megtérítése érdekében, kártérítési alapon;
12.3.4 adott esetben további jogi lépések megtétele Ön ellen;
12.3.5 az ilyen információk nyilvánosságra hozatala a bűnüldöző hatóságok számára, amennyiben szükséges, vagy amennyiben ésszerűen szükségesnek tartjuk
12.3.6 bármely más, általunk ésszerűen szükségesnek, megfelelőnek és jogszerűnek ítélt intézkedés megtétele.
12.4 Ezennel kizárunk minden olyan felelősséget, amely a jelen Felhasználási feltételek megsértése miatt tett intézkedéseinkből ered.
 

13. ADATVÉDELEM ÉS SÜTIK

A Webhelyünk használatára az Adatvédelmi szabályzatunk és a Cookie szabályzatunk is vonatkozik..
 

14. HOGYAN HASZNÁLJUK FEL AZ ÖN SZEMÉLYES ADATAIT (ADATVÉDELEM)

14.1 Minden általunk használt személyes adatot az EU 2016/679 általános adatvédelmi rendelet (“GDPR”) rendelkezéseinek és az Ön GDPR szerinti jogainak megfelelően gyűjtünk, dolgozunk fel és tárolunk.
14.2 A személyes adatok gyűjtésével, feldolgozásával, tárolásával és megőrzésével kapcsolatos teljes körű részletekért, beleértve többek között a személyes adatok felhasználásának célját (céljait), a felhasználás jogalapját vagy jogalapjait, az Ön jogainak részleteit és azok gyakorlásának módját, valamint a személyes adatok megosztását (adott esetben), kérjük, olvassa el Adatvédelmi és Sütikre vonatkozó szabályzatunkat.

15. TŐLÜNK ÉRKEZŐ KÖZLEMÉNYEK

15.1 Ha rendelkezünk az Ön elérhetőségeivel, fontos értesítéseket küldhetünk Önnek e-mailben. Ezek az értesítések csak fontos ügyekre vonatkoznak, beleértve, de nem kizárólagosan, a szolgáltatási változásokat; a jelen Felhasználási feltételek; a Fő feltételeink, az Adatvédelmi szabályzat vagy a Cookie szabályzat módosításait; valamint a Fiókjának módosításait.
15.2 Soha nem küldünk Önnek semmilyen marketing célú e-mailt az Ön kifejezett engedélye nélkül. Ha Ön engedélyt ad nekünk, bármikor lemondhat róla. Minden általunk küldött marketing e-mail tartalmaz egy leiratkozási linket. Ha Ön lemond a tőlünk érkező e-mailekről, akkor akár 10 napig is eltarthat, amíg teljesítjük a kérését. Ez idő alatt továbbra is kaphat tőlünk e-maileket.

16. A JELEN FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK MÓDOSÍTÁSA

16.1 A jelen Felhasználási feltételeket bármikor módosíthatjuk. Bármely ilyen módosítás akkor válik kötelezővé Önre nézve, amikor a változtatásokat követően először használja a Webhelyünket. Ezért javasoljuk, hogy időről időre ellenőrizze ezt az oldalt.
16.2 A jelen Felhasználási feltételek aktuális változata és bármely korábbi változat(ok) közötti bármilyen ellentmondás esetén a jelenlegi változat az irányadó, kivéve, ha kifejezetten másként van meghatározva.
 

17. JOG ÉS JOGHATÓSÁG

17.1 A jelen Általános Szerződési Feltételekre, valamint az Ön és köztünk fennálló (szerződéses vagy egyéb) kapcsolatra a magyar jog az irányadó, és a magyar jog szerint kell értelmezni.
17.2 A jelen Általános Szerződési Feltételekkel, az Ön és köztünk fennálló kapcsolattal, illetve az ezekből eredő vagy azokkal kapcsolatos (akár szerződéses, akár egyéb) bármely jogvitára a magyarországi bíróságok kizárólagos joghatósága vonatkozik.
Fel