Történetünk

2004-2005

…nyílt egyszer egy próbaterem Próbahely.hu néven 2004 októberében. Csodálatos felszerelés:

Behringer gitár, basszus és ének erősítők, Pearl dobok, valamint gyönyörű meghatározhatatlan színű szőnyeg mindenütt. Erre álljon itt bizonyítékként ez az aprócska fotó. Aztán jöttek az együttesek szépen sorjában és mi pedig rájöttünk, hogy nem minden úgy van, ahogy. Először is a kedves dobos kollégák szépen salátává verték a Pearl szerkókhoz járó cintányérokat majd egyenként beleszaggatták az állványokba a csavarokat. Ezután (vagy ezekkel egyidőben, hogy izgalmasabb legyen) a kicsit alulméretezett énekhangszórók és basszusládák kezdtek rakoncátlankodni. Végül ezt is túléltük és jöttek a “boldog békeidők”. Íme egy kép az azóta már legendává vált kettes teremről. Persze ez idő alatt sem állt meg a fejlesztés szerény kis termeinkben és így beköltözött a szellőzés is hozzánk, amit sokan összekevertek nagytestvérével a klímával. Viszont így már nem volt büdös, maximum meleg, az együttesek lélekszámától és kipárolgásainak intenzitásától függően:-). Aztán mivel már ez sem volt elég a nagyérdeműnek (meg hát mi is így terveztük az elején) elkészült a harmadik terem. Örület volt!

Jöttek a zenekarok, az állandó bandák (köszönjük nekik, hogy sokan máig hűségesek hozzánk) és mi úgy éreztük, hogy kéne még terem. Sajnos a pince tulajdonosai nem így gondolták.

2005-2011

Ezért aztán nehéz szívvel otthagytuk a Szentkirályi utcát és átköltöztünk a Dembinszky utcai ojjektumba. Bár ez jelen történetben mindössze egy sort emésztett fel, valójában tenger sok szívás kapcsolódott a művelethez, és a végén már a gyapot szó említésére a bőrünk, pavlovi reflexeket idézve, viszketni kezdett. De megérte, mert az új próbaterem, hát mit mondjak, frissebb, lágyabb, jobb. Csúcs ez az érzés. Ráadásul a termek száma lassan ötre bővült. Nem semmi!

…szóval szépen elhagytuk a Szentkirályi utcát és beköltöztünk a Dembinszky utcai vendéglátó egységbe. Elõször három teremmel, mint anno, aztán egyre lassuló tempóban elkészült a negyedik és ötödik teremünk is. A két új terembe már Basix dobok érkeztek és az ütõs kollégák neki is láttak izibe az amortizálásnak, ami jóval eredményesebbnek bizonyult, mint a Pearl-ök esetében. A dobosok szinte észre sem vették, hogy idõközben  minden dobszékünk minõségi Tama székké változott. Hát így kedveskedjen nekik az ember! A basszusládák kettõ kivételével szintén Behringer logót öltöttek magukra. A bõgõs kollégák legalább észrevették a változást. 🙂

Persze történtek szembeötlõbb változások is. Például termeink tágasabbak lettek és már van egy csodás kis  váró-társalgó funkciókat ellátó helyiségünk is igézõen libafoszöld kanapékkal. Persze a már megszokott kaotikus alapokon nyugvó lakberendezési elveket igyekeztünk átmenteni ide is – csak, hogy összezavarjuk a gonosztevõket – és mi tagadás, sikerült is.

Közben 2008-ban felépítettük a Csengery utcában a hangstúdiót. Így két helyen kellett dolgoznunk, ami nem könnyítette meg a dolgunkat.

2011-2014

2011 júniusában átadtuk Misiéknek a Próbahely.hu-t. Megalakult az Echo Hangstúdió és Próbahely!
Felépítettünk a stúdió eddig kihasználatlan helyén egy próbatermet és csupa jóval szereltük fel.:-)
Közben a stúdiót is fejlesztettük új eszközökkel.
A 2014-es esztendőben a korábbi próbaterem helyén kialakítottunk egy műhelyt, ezzel megalakult az Echo Effects!
Az itt készült gitárpedálokat a hangstúdió is örömmel használja a minőségi hangzás érdekében.
Ősszel elkezdtük a stúdiófelújítási munkálatokat, amelyek eredményeként kiváló akusztikája lett a helyiségeknek és a látvány is sokat változott.

sarok1
2015-

A történet folytatódik!
Elindult az Echo Effects Webshop, ahol minden pedálépítéshez szükséges alkatrészt beszerezhettek! Kész pedálokat is vásárolhattok!
Köszönjük, hogy továbbra is megtiszteltek bizalmatokkal!

2017

Sokat dolgoztunk azon, hogy 9 év után a stúdiót a legjobbak közé emelhessük. Olyan eszközökkel újítjuk meg, amelyek minden szempontból a csúcskategóriát képviselik. A legkiválóbb minőségű analóg és digitális eszközöket állítottuk hadrendbe a tökéletes hangzásért!

Loading...